paméran

Meet CHIMA ASIA at below Exhibitions:

CHIMA Asia ngiring di sababaraha paméran unggal taun. Mangga, tingali di handap daptar tina paméran datang deukeut anjeun, dimana anjeun bisa nepungan kami:

1

Qingdao /China 19-21 Feb,2019

https://www.chima-asia.com/uploads/86a126c34.jpg

Moscow/Russia  2-4 Feb 2020

 

Hanover/Germany 17 – 20 November 2020

 



WhatsApp Online Chat!