Филипини пројекат

Међународни трговачки центар на свиња Хусбандри (НВ-ИТЦПХ) Липа Цити Филипински опрасивања сандук

 Први пројекат Цхима Азије на иностраном тржишту.

7е101169а35д6ед4ец17852964е8цад
е01б1034д8796809бф157б2778ф0260
727е0449ец08д3а7б89606427373135


ВхатсАпп Мессенгер Удји на цхат!