Projekti Zhejiang Neteast Weiyang

 

1200 projekte dosat në Anji, provincën Zhejing

图片 30
Sistemit të ushqyerit, të sistemit të ujit dhe pajisje stilolaps janë të dizajnuara dhe të ofruara nga Egebjerg Azi.
image002 image003

image004 image005WhatsApp Online Chat!