Egebjerg është founed në vitin 1969 nga Henrik Rassmussen në Danimarkë, për më shumë se 48 vjet, ne kemi qenë të përqëndruar në projektimin dhe prodhimin e pajisjeve të blegtorisë, duke përfshirë pajisjet penning, daljet, të pijshëm filxhan dhe të ushqyerit e sistemit, e cila është shitur për 52 countries.In 2007 , Egebjerg vijnë në Kinë, EGEBJERG Azi dhe Chima Azi u estabshed në Qingdao në sucession. Në vitin 2015, pronësia dy kompani 'është ndryshuar për familjen Mr.Wang së. EGEBJERG ASIA është e përqendruar në kinezisht Tregut, ndërsa CHIMA ASIA është miratuar të jetë përgjegjës për tregun e huaj.

PROJEKTET TONA

Gjatë viteve markë Egebjerg është i njohur jo vetëm në tregun kinez, por edhe në tregun e jashtëm. Egebjerg do të thotë cilësi të lartë të pajisjeve derr dhe gjithmonë mbani standard të lartë, si parim tonë ", bërë nga fermeri për fermer". Prandaj, ne kemi marrë një projekte shumë nga tregjet ndërkombëtare dhe vendore, të tilla si arka farrowing mirëqenies në Portugali, sistemi i të ushqyerit në Rusi, dhe projekti i plotë vijë në Huayang, Kinë etj


WhatsApp Online Chat!