проектот Филипините

Меѓународниот трговски центар на прасе Сточарство (ATI-ITCPH) Липа Град Филипините опрасување гајба

 Првиот проект на Chima Азија во странскиот пазар.

7e101169a35d6ed4ec17852964e8cad
e01b1034d8796809bf157b2778f0260
727e0449ec08d3a7b89606427373135


WhatsApp Онлајн Chat!