изложби

Meet CHIMA ASIA at below Exhibitions:

Chima Азија учествува во неколку изложби. Ве молиме, види подолу на листата на наредните изложби во близина на вас, каде што може да се сретне со нас:

1

Qingdao /China 19-21 Feb,2019

https://www.chima-asia.com/uploads/86a126c34.jpg

Moscow/Russia  2-4 Feb 2020

 

Hanover/Germany 17 – 20 November 2020

 WhatsApp Онлајн Chat!