Egebjerg е founed во 1969 година од страна на Henrik Rassmussen во Данска, за повеќе од 48 години, ние сме биле концентрира на дизајн и производство на добиток опрема, вклучувајќи и penning опрема, колибри, пиење чаша и хранење систем, кој се продава на 52 countries.In 2007 , Egebjerg дојде до Кина, EGEBJERG Азија и Chima Азија е estabshed во Кингдао во sucession. Во 2015 година, сопственост на двете компании е изменета на семејството Mr.Wang е. EGEBJERG Азија се фокусира на кинескиот пазар, додека Chima Азија е одобрено да биде задолжен за странски пазар.

НАШИТЕ проекти

Со текот на годините Egebjerg бренд е познат не само во кинескиот пазар, но исто така и во задокеански пазар. Egebjerg значи висок квалитет на опремата свиња и секогаш имајте на висок стандард, како наш принцип ", направен од страна на земјоделец за земјоделец". Затоа, ќе добиеме многу проекти од меѓународните и домашните пазари, како што се заштита farrowing каси во Португалија, хранење систем во Русија, како и целосна линија на проектот во Huayang, Кина итн


WhatsApp Онлајн Chat!