Babagan awake dhewe

about1

Egebjerg - digawe dening petani kanggo petani

Egebjerg wis founed ing 1969 dening Henrik Rassmussen ing Denmark, kanggo luwih saka 48 taun, kita wis konsentrasi ing desain lan Pabrik peralatan ternak kalebu piranti penning, feeders, ngombé tuwung & dipakani sistem, kang didol kanggo 52 countries.In 2007 , Egebjerg teka China, EGEBJERG ASIA & CHIMA ASIA iki diadegaké ing Qingdao ing sucession. Ing 2015, kepemilikan perusahaan loro 'diganti kulawarga Mr.Wang kang.

Thanks kanggo terus support technical saka Egebjerg Asia tengah D ing Denmark R &, kita terus nganyari desain kita penning lan sistem dipakani kanggo gawe marem requirement saka China lan negara Asia liyane. Kita tetep kontak cerak karo ahli Danish lan partner kanggo kurban klien kita ing Asia babi Danish solusi peralatan farm paling anyar lan ngerti-carane. Kita profesional tim ing China lan ahli ing Demark siap kanggo ngawula.

Ing wektu produksi babi nyoto dina wis bisa digunakake ing ngendi iku menehi value.For alesan sing kita manggonke fokus ekstra ing produk sing uga menehi kauntungan ing syarat-syarat ues wektu apa lan prilaku alam kéwan, kabeh produk dibangun adhedhasar ing konsep saka efficiency, imbangan sampurna antarane pegawe kurang, saving lan kewan pandjenengan.

We netepake basa produksi ing Linyl, China ing 2015, Iku papan 50.000 meter persegi, ngendi kita duwe persiyapan produksi efisien kanggo sllos, proses baja stanless, lan injeksi plastik, puching & mlengkung machine, welding robort lan luwih saka 50% saka Egebjerg produk digawe kene karo kita pribadi dhewe dina iki.

Kejabi China, kita kedhaftar Egebjerg merek dagang ing Amerika Serikat. Philipine, Korea lan liyane ASEAN, negara, luwih saka 10 produk paten ing China lan IP tengen dilindhungi kebak ing pasar sing Egebjerg Asia akses.

Swara taun kita wis gained foothold kuwat lan wis dadi pemain kesuwur ing pasar internasional. We are banget seneng lan prond bab iki. Iku tegese tingkat sehat produksi lan, ndhuwur kabeh, ing kaping ekonomi angel bisa njamin sing kita bakal tansah ana kanggo ngawula karo layanan gedhe lan pangiriman saka produk kualitas, malah ing taun tantangan ahead. Welcome to total Line Product kita. We Sincerely pangarep-arep sing bisa nemokake solusi sing pas syarat sampurna.

about2
about3
about4
about5
about6


Tampilan Online Chat!