Egebjerg wis founed ing 1969 dening Henrik Rassmussen ing Denmark, kanggo luwih saka 48 taun, kita wis konsentrasi ing desain lan Pabrik peralatan ternak kalebu piranti penning, feeders, ngombé tuwung & dipakani sistem, kang didol kanggo 52 countries.In 2007 , Egebjerg teka China, EGEBJERG ASIA & CHIMA ASIA iki estabshed ing Qingdao ing sucession. Ing 2015, kepemilikan perusahaan loro 'diganti kulawarga Mr.Wang kang. EGEBJERG ASIA wis fokus ing Market Cinten CHIMA ASIA disetujui dadi daya kanggo pasar jaban rangkah.

Projects kita

Swara taun account Egebjerg misuwur ora mung ing pasar Cina, nanging uga ing pasar oversea. Egebjerg tegese kualitas dhuwur saka peralatan babi lan tansah tetep standar dhuwur, minangka asas kita "digawe dening petani kanggo petani". Amarga iku, kita nampa akèh proyek saka pasar domestik lan internasional, kayata crates kawulo farrowing ing Portugal, sistem dipakani ing Rusia, lan project line full ing Huayang, China etc.


Tampilan Online Chat!